Председателят на парламентарната група на  Христо Иванов Роден е на

...
Председателят на парламентарната група на  Христо Иванов Роден е на
Коментари Харесай

Христо Иванов допуска възможност за разговори с ПГ на ИТН


Председателят на парламентарната група на " "  Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския позволява опция за диалози с парламентарната група на " "  във връзка с консултациите за сформиране на държавно управление с мандат на " Продължаваме промяната ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Когато приказваме за парламентарната група на " ", ние считаме, че си коства да се изследва тяхната подготвеност, съобщи той пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Искам да напомня, че когато господин Трифонов разгласи овакантяване на обединението, това беше нашият апел – да се върнем на масата за диалози, добави също Иванов.

Мисля, че виновното държание е въпреки всичко да опитаме да бъде излъчено ръководство, с цел да не предизвикваме спомагателни разтърсвания на страната, сподели той.

Според ръководителя на ПГ на Демократична България е нужно утешение. Той прикани президента " да влезе в ролята на медиатор ", а не " просто да изкара един бърз спринт на конституционния терен "  с връчването на мандатите и консултациите за сформиране на кабинет.

Във връзка с изготвяната от страна на Политическа партия на управническа стратегия Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския уточни, че тази, която има, е извънредно добра и фокусирана. Попитан за възможни бъдещи постове, той уточни, че такива искания от страна на Демократична България в никакъв случай не е имало.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР